суботу, 3 березня 2012 р.

Вручення нагород на третій міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти – 2012"

  01 – 03 березня 2012 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася  Третя міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2012».
Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий світ».


Виставка представила 765 провідних навчальних закладів, центрів, підприємств, асоціацій, видавництв з 27 регіонів України, а також учасників з Росії, Чехії, Естонії, Швейцарії, Словаччини, Польщі, США.
У тому числі 20 професійно-технічних навчальних закладів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської та Хмельницької областей   і 5 навчально(науково) - методичних центрів професійно-технічної освіти.

У рамках проведення виставки відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу "Успішний проект - 2011", який проводила дирекція освітніх програм фирми Інтел на Україні. Переможці одержали дипломи за зайняті місця і "цінні" подарунки.
За підсумками Всеукраїнського конкурсу "Успішний проект - 2011" вище професійне училище №7 м.Кременчука Полтавської області одержало 3-е місце, за що автор проекту "Сезам відкрийся" Валентин Костенко був нагороджений дипломом та "цінним" подарунком.

Немає коментарів:

Дописати коментар