вівторок, 14 лютого 2012 р.

Конкурс "Успішний проект"

У 2011 році учні ВПУ-7 приймали участь у міжнародному конкурсі фірми ІНТЕЛ "Успішний проект-2011", на який представили свій проект "СЕЗАМ ВІДКРИЙСЯ" у номінації "Успішний навчальний проект".

Цей проект реалізовувався протягом жовтня-листопада навчальними групами ОВ-51А та ОВ-51Б під керівництвом регіонального тренера програми Інтел "Навчання для майбутнього" викладача вищої категорії Валентина Костенка. Наприкінці 2011 проект був зареєстрований на конкурс під №1112-263, дата реєстрації: 26.12.2011.  Ми зробили опис проекту та заповнили реєстраційну форму. Нами був розроблений БЛОГ ПРОЕКТУ на якому ми висвітлювали весь хід проекту.
Сьогодні ми одержали надзвичайну новину, що наш проект вийшов у фінал конкурсу і до 10 лютого 2012 року всі бажаючі зможуть проголосувати за нас і тим самим надати нам 15% балів. Незважаючи на те, що наш проект має номер 13 і результати будуть оголошені 13 лютого о 13-й годині ми маємо надію на перемогу у цьому конкурсі.
Будемо щиро вдячні і просимо всіх освітян Полтавської області і наших друзів з інших ПТУ України проголосувати за наш проект заповнивши спеціальний бланк.
Приводимо посилання:
Сторінка навчального середовища проекту Projectfork.
Блог проекту
Сторінка конкурсу
Заявка з описом проекту
Інформація про фінал конкурсу
Інформація про фіналістів конкурсу
Бланк голосування

Немає коментарів:

Дописати коментар