суботу, 15 жовтня 2011 р.

Старт роботи над проектом "Сезам відкрийся"


14 жовтня 2011 року стартував початок роботи над проектом "Сезам відкрийся" учнями групи ОВ51-А вищого професійного училища №7 м.Кременчук Полтавської області, які навчаються за спеціальністю "Обслуговування верстатів з програмним управлінням та робототехнічних комплексів" з предмету "Основи дискретної автоматики, мікропроцесорної техніки та програмування".

Перед початком роботи над проектом виступив викладач ВПУ-7 Валентин Костенко, який ознайомив присутніх учнів з особливостями роботи у проекті, продемонстрував учням учительську презентацію проекту та спеціальне проектне середовище "Projectfork", яке було розміщено викладачем на офіційному сайті училища у розділі "ПРОЕКТИ" - "Навчальні проекти". Учням було запропоновано зареєструватися на сайті училища, увійти в навчальне середовище, обрати проект "Сезам відкрийся" та відредагувати свій профіль, у цьому полягало перше завдання проекту. Учні виконали це з надзвичайним надхненням. Це віртуальне навчальне середовище у подальшому надало змогу учням спілкуватися один з одним, обговорювати виконану роботу, розміщувати файли та обмінюватися думками щодо проекту та відслідковувати час роботи над проектом.
Далі учням були роздані бланки карти вхідного контролю "Знаю-Цікавлюся-Навчаюся" і запропоновано їх заповнити. Учні довго розмірковували над поставленим другим завданням і нарешті виконали його, про що й відзвітувалися у обговореннях цього завдання.
Для роботи над завданнями проекту учням було необхідно розділитися на малі ланки. Для виконання цієї роботи необхідно було повідомити про свій вибір у обговоренні завдання 2.
Для більш осмисленого вибору ланки було запропоновано зробити це вдома, як домашнє завдання.


Немає коментарів:

Дописати коментар